top of page

Scandic Grand Central Helsinki

Virtuaalilanseeraus

Asiakas: Scandic

Venue: Studio C

Projektipäällikkö: Ville Saarikangas

Scandicin uusi silmäterä, historiallisestikin merkittävä Scandic Grand Central Helsinki avautui Helsingin Rautatieaseman yhteydessä huhtikuussa 2021. Taloon päästiin kurkistamaan virtuaalisesti jo kuukausi ennen avajaisia.

Lähetys toteutettiin Capital AV:n virtuaalistudiossa, Studio C:ssä Crowne Plazassa. Studion ilme rakennettiin uuden hotellin marmorista ulkoasun hengessä. Hotellin aulan lasitaideteos pääsi niin ikään esille studion designissa. Lähetyksessä kuultiin juontajana toimineen Scandicin tapahtumien myyntijohtaja Kirsi Ilmastin lisäksi etäyhteyden päässä olleen Scandic Grand Cetnral Helsingin hotellinjohtaja Satu Järvelän mietteitä avajaisista sekä myyntijohtaja Antti Karjalaisen ajatuksia tulevasta.
 

"Toteutimme 9.3. yritysasiakkaillemme Scandic Grand Central Helsinki -hotellin lanseeraustilaisuuden Studio C:stä yhteistyössä Capital AV:n kanssa.  Tavoitteemme oli avata hotellin virtuaaliset ovet; kertoa hotellin tarinaa ja houkutella palvelutarjoomalla kuukautta ennen varsinaisia avajaisia. Yhteistyö Capital AV:n kanssa oli sujuvaa. Saimme tukea ja mahtavia ideoita tapahtuman sisällölliseen toteutukseen, vinkkejä viestintään ja ainutlaatuisiin teknisiin mahdollisuuksiin.  Capital AV:n todellisiin ammattilaisiin oli helppo luottaa ja järjestelyt heidän kanssaan ennen, aikana ja jälkeen tapahtuman sujuivat moitteettomasti.

84% osallistujista (uniikkeja katsojia 974) oli sitä mieltä, että tilaisuus oli heidän aikansa arvoinen. Tilaisuus oli erittäin onnistunut ja ylitti odotuksemme!"

 

- Kirsi Ilmasti, Sales Director Meetings & Events, Scandic


Livelähetyksen lisäksi vastasimme lähetyksessä nähdyn "Piilosilla"-esittelyvideon kuvauksesta ja editoinista.

bottom of page