top of page
  • Writer's pictureMiika Granholm

Saammeko esitellä - Max


Jokaisella Capital AV:laisella on tärkeä osansa asiakkaiden tapahtumien onnistumisessa, vaikka toiset ulkoapäin katsottuna ovatkin roolissaan muita näkyvämpiä. Haluammekin nyt esitellä heidät, ihmiset kaiken takana. Ensimmäisenä vuorossa on monille asiakkaille jo tutuksi tullut asiakkuuspäällikkömme Max.

Vuodesta 2016 lähtien Capital AV:lla eri tehtävissä työskennelyt Max on tapahtuma- ja musiikkialan moniottelija. Työssään hän on asiakaspalvelun ammattilainen isolla A:lla. Toimiston ulkopuolella hänet saattaa löytää milloin esiintymislavalta, milloin piirtämästä uutta EDM-singlen kansikuvaa. Kokemushistoria kattaa eri tapahtumatekniikkayrityksissä työskentelyn lisäksi niin musikaaleissa näyttelemisen, omien bändien kanssa keikkailun kuin artistien manageerauksenkin.

Capital AV:n toimistolla on juuri nyt rauhallista. Suurin osa ihmisistä on kentällä eri tuotannoissa. Oman työpöytänsä ääressä istuva Max kuvailee työtään:

- Perinteinen työpäivä, jos sellaista voi tässä työssä määritellä, sisältää paljon sähköposteja ja asiakastapaamisia, tarjousten laatimista, tapahtumien esituotantoa asiakkaiden kanssa, 3D-suunnittelua sekä havainnekuvien tekoa tuotanto-osaston briefeja unohtamatta.

Asiakkuuspäällikön toimenkuvaan kuuluu myös mm. tuotantojen seuraaminen ja toteutuksen valvonta yhteistyössä asiakkaiden ja Capital AV:n projektijohdon kanssa.


max_dj

Max on ehtinyt työuransa aikana ajamaan erilaisia autoja jätskiautosta limusiiniin ja perinteiseen taksiin. Myös musiikki on aina kulkenut vahvasti mukana niin työnä kuin harrastuksena. Ensimmäiset itse ansaitut tulot tulivat teinivuosina esiintymisistä. Tuolloin toiveena oli tehdä musiikista joskus täysipäiväinen ammatti, mutta opinnot Metropolian kulttuurituotannon linjalla veivät urasuunnitelmat esiintyvästä taiteilijasta laajemmin tapahtuma-alalle. Miehellä on kuitenkin nykyäänkin EDM-orkesteri sekä oma levy-yhtiö. Täysipäiväisen asiakkuuspäällikön tehtävän, artistiuden ja oman yrityksen lisäksi aikaa jää myös perheelle.

- Loppujen lopuksi perhe tulee aina ensin, sitten kaikki muu.

Yhdeksi mieleenpainuvimmista tuotannoista Max nimeää Hämeenlinnan tykkitornissa olleen tapahtuman parin vuoden takaa. Hän toimi tuolloin projektipäällikkönä. Linnan pihaan johtavaa holvikaarta ei selvästi oltu aikoinaan suunniteltu nykyisiä autoja ajatellen. Capital AV:n omat autot mahtuivat täyteen lastattuina juuri ja juuri portista sisään, mutta eivät enää tyhjänä ulos. Autoihin piti lastata väliaikaista painokuormaa, jotta ne saatiin pois linnan pihalta ja asianmukaiseen parkkiin.


- Muiden tapahtumaan osallistuneiden yhteistyökumppaneiden ja esiintyjien tavarat jouduttiin roudaamaan muurien ulkopuolelta. Yhteisvoimin, yli yritysrajojen toinen toistamme auttaen työnneltiin pienillä renkailla liikkuvia laatikoita loputtomalta tuntunutta mukulakivikatua pitkin.

Maxin työkavereilta kysyttäessä, kuvailevat he tätä mm. seuraavasti:

"Noin nuoreksi tyypiksi ihan pelottavan pätevä. Näin heti taloon tullessani, että tuon leppoisan ulkokuoren alla vaanii huikea määrä ammattitaitoa." - Liisa, tuore toimistopäällikkö
"Max on lyhyessä ajassa imenyt huiman määrän tietotaitoa. Tähän kun yhdistää loistavan persoonan niin meillä on valmis paketti!" - Janne alias Pööki, tuotantopäällikkö

Olipa kyseessä sitten minkä kokoluokan tekniikkatarve tahansa, Max on meillä auttamassa juuri sinua. Maxin ja muiden Capital AV:laisten yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.capitalav.fi/yhteystiedot.

162 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page